Φυσικά και δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με μία απλή γυναίκα, εξού και γιατί ποτέ δεν ήμουν.
Με μία που ξενυχτάει τα βράδια μοιράζοντας την ψυχή και το σώμα της αριστερά και δεξιά,με μία που διαφημίζει τις “αγάπες” της σαν κομμάτια κρέατος που απλά χάθηκαν,με μία που κλαίγεται για το πόσο άδικοι και κακοί ειναι όλοι (μαζί της).
 
Δεν μπορώ να μοιραστώ αέρα στον ίδιο χώρο με κάποια που δεν τρώγεται μέσα της, με κάποια που δεν βλέπει τον κόσμο όπως εγώ – ένα όμορφο χάος που σε κάνει και καίγεσαι για αλλαγή.
Για αλλαγή του εαυτού σου, να γίνεις καλύτερος πολεμώντας τον εαυτό σου σε μία μάχη άνιση υψώνοντας κάθε βράδυ προσευχές και δημιουργωντας φεγγάρια εκεί που υπάρχει το κενό.
 
Εκεί στα φεγγάρια αυτά, όπως βλέπω εγώ τους δύο μας,να μας βλέπει εκείνη το ίδιο.
Στις χαοτικές κινήσεις μου να διαφωνεί σαν μια φωνή λογικής που μέσα στης παράνοιας τις στιγμές να με βάζει σε μία σειρά.
 
Και να την αρνούμαι, να κάνω ότι θέλω μα να είναι εκεί. Στην νίκη και στη ήττα, τόσο κοντά όσο κανείς άλλος πλην Του Θεού.
 
Να μιλάω για θεωρίες τόσο βαθιές,τόσο περίπλοκες και να καταλαβαίνει ότι οι άλλοι δεν μπορούν: Όχι τα λόγια μου μα την απειρότητα που εκφράζω μία με την γλώσσα , μία με τα ποιήματα και τις ιστορίες που τα συνοδεύουν.
 
Εκνευρισμένοι ν να τσακωνόμαστε μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο γύρω μας.
Με την ίδια ορμή και το ίδιο πάθος, με την ίδια επιμονή και τον ίδιο εγωισμό.
 
“Πάνω από όλους εγώ και πάνω από εμένα αυτή,πάνω από όλους αυτή και πάνω από αυτήν εγώ.”
 
Στο τέλος όλων απλά να μην έχει σημασία ποιος είπε τι, να τα αφήνουμε όλα πίσω και α περπατάμε σε δρόμους που άλλοι βλέπουν παρακμή και θάνατο όμως εμείς βλέπουμε την ζωή μαζί με τα θαύματα της.
 
Ευχαριστώ Τον Θεό Θεών,που ποτέ δεν έπεσα σε κακή εμπειρία,ίσως γιατί οι αναμνήσεις από άλλες ζωές και ο σπαστικός επίμονος μου χαρακτήρας δεν μου επέτρεψαν να δεχτώ κάτι λιγότερο από αυτό που ποθεί η ψυχή μου…
Ευχαριστώ.
 
-Εκ του Μέγα Θεόδωρου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.