Περπατήσαμε μεταξύ των ανθρώπων και των πόλεων αυτών και ο πόλεμος σε κάθε τόπο, διαφορετική μορφή είχε.Κατά τόπους σκότωνε με όπλα και σε άλλους πάλι με πείνα,εξαθλίωση και πόνο.Οι δημιουργοί του ήταν εφευρετικοί και άλλοτε ο πόνος ήταν ψυχικός και άλλοτε σωματικός.

Θα έλεγες αν δεν ήσουν σίγουρος ότι το διασκέδαζαν.Πλάσματα λογικά με ελεύθερη βούληση.Έτσι πλάστηκαν.Έτσι πιστεύανε τουλάχιστον..

Αυτοκρατορίες,νεοφιλελευθερισμός,δημοκρατία.Χάθηκαν οι έννοιες και πολλαπλασιάστηκαν οι έγνοιες των ανθρώπων πάνω στην γη.

sorrow.jpg

Και οι 3 σταμάτησαν εκεί και ο σκοτεινός δαίμονας χαμογέλασε,παρουσιάστηκε και είπε:

Εκείνο το βράδυ έβλεπες καθαρά γέλασες και εκτοξεύτηκες έως το διάστημα.Η αμαρτία σε χτύπησε δυνατά,εποχές που δεν γίνονται θαύματα.Οι οθόνη της καρδιάς τους δείχνει μηδέν,θα τους μεθύσω με χιλιάδες τεχνάσματα…

Ψιθυριστά είπε ο Μέγας σαν ένας αμαρτωλός ,παρακαλώντας ,την ευχή.Και ούρλιαξε ο δαίμονας και πριν εξαφανιστεί είπε:Αυτές τις λέξεις,από τον κόσμο θα τις εξαφανίσουμε,και το όνομα Του πουθενά δε θα ακούγεται!

napalm-girl.jpg

Και επανέλαβα εγώ:”Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Του Θεού,ελέησε μας τους αμαρτωλούς…“.

Οι καιροί φτάνουν στο τέλος τους.Η νίκη του Παραδείσου θα είναι μονόδρομος και θα λυσσάξουν να πάρουν στην κόλαση όσους προλάβουν εκείνοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.