Σκέψεις #5 – Ανοίγοντας την καρδιά στην αποτυχία.

Σαν βάθος ψυχής,είσαι κάτι άπειρο.Αν αυτή την στιγμή χαλαρώσεις και αφήσεις το πνεύμα σου να ποθήσει και να ονειρευτεί,δεν θα έχει τέλος,ούτε αρχή αυτό που θα θελήσεις.

Παρόλα αυτά,όλα όσα κάνεις και ζεις,ακόμη και η απειρότητα σου είναι ένα απλό κύμα μπροστά στο άπειρο της αγάπης που μπορεί να βγει από μέσα σου.
Αρκ ει να δεχτείς,να αγαπήσεις,να ανοιχτείς ακόμη και αν σε πονέσει και σε κάνει να αποτύχεις σε άλλα.

Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι δεν ζεις την πληρότητα σου,την αγάπη που δεν είναι αμοιβαία και τα δώρα της ζωής στην καθημερινότητα σου,και δεν ξέρεις γιατί.Η πραγματικότητα είναι οτι ξέρεις:Φοβάσαι να ανοίξεις την καρδιά σου,την σκέψη σου προς τα έξω στον κόσμο και θέλεις να ζήσεις ασφαλής μέσα σε ένα μπαούλο..και αυτό δεν γίνετε.

quote-Michael-Jordan-i-can-accept-failure-everyone-fails-at-89695

Στο μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας αυτής,ξέρεις ότι η ευτυχία που ζεις,τα χαμόγελα δεν είναι πραγματικά.Μπορείς καλύτερα και το θέλεις,το ξέρεις.Μπορείς να αγαπήσεις πιο πολύ από ότι η σχέση σου σου επιτρέπει,να είσαι πιο έξυπνος και αποτελεσματικός από την καριέρα που επέλεξες..

Φοβάσαι να υποφέρεις και εκεί χάνεις το παιχνίδι.Άφησε λίγο τον πόνο να σε αγγίξει με καρδιά ανοιχτή και θα κατανοήσεις ότι μόνο έτσι μπορείς να λαμβάνεις την ολότητα,την αγάπη,την κατανόηση και να ελευθερώσεις την καρδιά σου..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *