Αναφέρονται αρκετοί άντρες στο θέμα επικοινωνίας με το αντίθετό φύλλο και τα πολλά προβλήματα που συναντάνε. Θα τα προσπεράσω όλα και θα σας πω δύο βασικά πράγματα να θυμάστε:

α)Δεν θα δίνετε ΚΑΘΟΛΟΥ σημασία τι λέει μία γυναίκα.
β)Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τον λόγο για κοινωνικοποίηση όχι επικοινωνία όπως κάνουμε οι άντρες.

Οπότε έχουμε και λέμε:

Α)Όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες θα το παίξουν κάποια στιγμή αντράκια και δυναμικές. Όλες πάλι,θα υποταχθούν. Ναι, σε αυτούς που κράζουν σαν “μ@λάκες”, γιατί απλά η γυναίκα δεν τρελαίνεται να έχει το ρόλο του ηγέτη πόσο μάλλον να είναι ο άντρας στην σχέση. Τα κακά παιδιά,μ@λάκες κτλ έχουν το κύριο χαρακτηριστικό ότι βάζουν τα δικά τους θέλω πρώτα και μόνο,καμίας γυναίκας. Να μαθαίνετε λίγο και αφήστε τις θεωρίες περί σεβασμού κτλ.

Β)Δεν θα κοιτάτε τι ΛΕΕΙ μια γυναίκα, αλλά το τι ΚΑΝΕΙ. Οι άντρες με μία λέξη παίρνουμε απόφαση, μία γυναίκα με μία λέξη…δεν κάνει τίποτα. Είναι εργαλείο για να αποκτάνε όσα θέλουν που χρησιμοποιούν περιμετρικά στις διαπροσωπικές και κοινωνικές επαφές τους άσχετα με το τι κάνουν.
Δέκα φορές καλύτερα κάποια που το παίζει αγρίμι και ανεξάρτητη αλλά το σπίτι της λάμπει και μπορείς να φας και απο το πάτωμα, παρά μια παρθενοπιπιτσα και δήθεν ηθική που ξεσπά σε..π@ρτούζες καθ 2η εβδομάδα για να εκτονώσει (όπως θα έλεγε η ίδια) την εσωτερική πίεση.

Έρρωσθε & Ευδαινονέιτε.

-Εκ του Μέγα Θεόδωρου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.