Κάποια στιγμή στην ζωή μου, ένας άνθρωπος που δεν θα έλεγα ότι συμπαθώ ιδιαίτερα μου είπε την εξής αλήθεια,η οποία με σακάτεψε αλλά μου έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα για το τι θέλω στην ζωή μου. Βέβαια ο μόνος τρόπος να το καταλάβω ήταν να σκάσω και να το αποδεχτώ και έτσι και έκανα.
 
“Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι κανείς δεν σου χρωστάει τίποτα. Ούτε οι γονείς σου, ούτε οι φίλοι σου, ούτε κανείς.”
 
Και αυτή η αλήθεια είναι μία πραγματικότητα που όποιος θέλει να ευτυχίσει θα καταλάβει και όποιος δεν την καταλάβει μία ζωή θα κυνηγάει φαντάσματα, καθώς δεν θα γίνει ποτέ αυτό που ενδόμυχα θα ήθελε αλλά κάτι άλλο.
Και αυτό λοιπόν είναι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου!
 
Χρωστάμε ΜΟΝΟ στον εαυτό μας: Να είμαστε ευτυχισμένοι.
 
Είτε αυτό σημαίνει μια απλή ζωή, είτε πολλά λεφτά, είτε πολλές σεξουαλικές σχέσεις, χίλια και ένα πράγματα.
Έτσι και αλλιώς ο άνθρωπος που έχει κατασταλάξει τι θέλει, θα φτάσει εκεί που θέλει αν και τελικά όλοι καθώς ωριμάζουμε καταλήγουμε σε εμπειρίες και τρόπο ζωής που μάλλον δεν θα περιμέναμε.
 
Καθώς γράφω τις γραμμές αυτές ξέρω ότι πολλοί δεν είναι ότι δεν θα κατανοήσουν το ταξίδι μου,όπως και άλλων βέβαια,όμως κυρίως δεν θα το σεβαστούν.
 
Όμως είμαι ένας ξεροκέφαλος πεισματάρης καριόλης και όταν έχω έναν στόχο τον πετυχαίνω.
Αν είναι κάτι που είμαι,είναι αυτό.
 
Ξέρω ότι μέχρι να φτάσω εκεί που θέλω θα χρειαστώ πολύ (σχετικά) καιρό,πολύ μόχθο, λίγο τύχη και πολύ Θεό.
 
Και δεν θα εγκαταλείψω καμία από τις μάχες μου μέχρι να τα τινάξω, γιατί έχω έργο να παραδώσω, έχω ένα κεφάλι γεμάτο χρυσάφι να χρησιμοποιήσω και μία καρδιά ακόμη ολόκληρη να μοιραστώ.
 
Έρρωσθε & ευδαιμονείτε ,εκ του Μέγα Θεόδωρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.