Αν και αυτό στην προκειμένη είναι μάλλον κομπλιμέντο, διότι είστε η χειρότερη μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη μου.  

Αυτή την φορά μου την “έδωσε” στα νεύρα κάτι άλλο:

Υπάρχουν που λέτε κάτι άτομα (μπάζα) που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και ξημεροβραδιάζον ται μπροστά στο PC τους. Τώρα θα μου πείτε κακό είναι αυτό? Αυτό από μόνο του όχι, το θέμα πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Ότι μπαίνουν σε Forums & Chat rooms, και μας ζαλίζουν λέγοντας αλλά και γράφοντας μαλακίες. Για ποίον λόγο το κάνουν αυτό και ποιες οι προθέσεις τους? Τι καταφέρνουν? Και τέλος σε ποια κοινωνική τάξη ανήκουν? Όοοολες αυτές τις απορίες θα σας τις λύσω εδώ και τώρα (θέλετε δεν θέλετε) έτσι ώστε τους συναντήσετε στον δρόμο να τους σπάτε την μάπα πριν πούνε καμιά μαλθακότητα.

Λόγοι που το κάνουν αυτό:

-Δεν έχουν ζωή. (Βλέπε usernames σε στυλ Νεκρή, DeadMeat, κτλ)

-Δεν έχουν φίλους, διότι τους παράτησαν όλοι επιδή είναι σπαζοκλαμπάνιες . Έτσι την πληρώνουμε όλοι εμείς που δεν φταίμε σε τίποτα. Να σημειωθεί ότι αν τους το αναφέρεις (το ότι δεν έχουν φίλους κτλ) θα σου πουν ότι είναι μια χαρά έτσι όπως είναι τώρα, αλλά περίπου 10 λεπτά αργότερα (σύμφωνα με τις επιστημονικές μετρήσεις της ομάδας μου) θα σε ζαλίσουν με βλακείες σε στυλ “Είμαι μόνος”, “Θέλω να αυτοκτονήσω” κτλ…

Πως αντιμετωπίζουμε τέτοια συμπεριφορά? Δύσκολα, είναι η αλήθεια! Εντάξει, στην 2η περίπτωση μπορείτε να πείτε κάλλιστα “Κάνε το, μην φοβάσαι!” και τελειώσαμε. Πάντως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι μπορεί να σας ζητήσει να αυτοκτονήσετε μαζί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.