Θα έλεγα της αγάπης,αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι άνθρωποι και με αυτά που έχω πάθει,μάθει και ακούσει έχω χάσει πάσα ιδέα για τα περί των ανθρώπων.

Αφορμή του συγκεκριμένου ποστ είναι απλά η βαρεμάρα μου,και ότι δεν έχω τίποτα ποιό σημαντικό να κάνω ετούτη την στιγμή.Θα αναφέρω έτσι,μερικές βαρετές εξελίξεις στην ζωή του Απόλυτου Μεταβαρόνου(εμένα)διότι δεν έχω τίποτε άλλο να γράψω.

Το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι το ταξίδι μου για να γίνω δόκιμος μοναχός αναβάλετε προς το παρών.Δεν θα πάω το Ιούλιο διότι με δέχτηκαν σε κάτι σεμινάρια υπολογιστών και θέλω να μορφωθώ λίγο παραπάνω.Καλά,ψέματα λέω.Για τα λεφτά τα κάνω όλα διότι είναι επιδοτούμενα…

Από όσο γνωρίζω τα σεμινάρια λοιπόν θα σταματήσουν τον Ιούλιο,και μετά θα συνεχίσουν και τον Σεπτέμβριο χωρίς όμως να είναι γνωστό πότε θα τελειώσουν.Όταν λοιπόν τελειώσω με αυτά,παίρνω το χαρτί ότι τα παρακολούθησα και την κάνω για τα βουνά και τα λαγκάδια.

Δεύτερον,αυτόν τον καιρό ψάχνω να βρω Βραζιλιάνο γκόμενα.Μην με ρωτάτε γιατί,αλλά όποιος γνωρίζει κάνα καλό γκομενάκι ας στείλει μέιλ,lulz,και βλέπουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Τέλος,τα πράγματα στο site τούτο θα αλλάξουν ριζικά προς το κα(υ)λήτερο(lulz again).Για τυχόν παρατηρήσεις και σχόλια,στείλτε μέιλ και εγώ θα συνεχίσω να σας γράφω όλους κανονικότατα όπως κάνω πάντα!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.