Είχα που λέτε πάει τις προάλλες έξω με κάτι κορασίδες και τρώγαμε,πίναμε και λέγαμε ιστορίες του παλιού καλού καιρού(προχθές δηλαδή που είχαμε οργανώσει ένα όριο…).Στο τέλος πήγε 3 το πρωί και είπαμε να το διαλύσουμε και να πάμε σπίτια μας….Εκεί έγινε το μοιραίο.Πήγαινα με τα πόδια προς το σπίτι,και περνώντας έξω από ένα ακρωτήρι,μου άρεσε η θέα και έκατσα να ομιλήσω με τα άστρα.Τι ωραίος ακρωτηριασμός…! Ω,ναι χόρεψε μαζί μου!

Continue reading...

…είσαι και εσύ χοντρός και σου αρέσει να πιάνεις βυζιά.Δεν θα ξέρεις πιάνου βυζιά πιάσεις,τα δικά σου ή τα δικά της.Τόσα πολλά βυζιά σε ένα κρεββάτι…

Continue reading...

Άσχετος τίτλος,άσχετο και το θέμα.Βασικά είναι τίτλος τραγουδιού το οποίον εγώ χρησιμοποιώ για να εκφράσω ειρωνείες της ζωής που δεν εξηγούνται με τρόπο λογικό.Οσήμερον λοιπόν θα γράψω για την ειρωνεία της άνεσης και των χρημάτων,η οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η ποιο συνηθισμένη στην εποχή μας… Πολλοί απορούν πως τελικά λειτουργεί ο κόσμος,τι είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να σε κάνει ευτυχισμένο και με ποιόν τρόπο μπορεί κάποιος να το αποκτήσει.Θα βιαστούν δε,πολλοί να πουν τα χρήματα,άλλοι πάλι θα πουν γυναίκες (και άντρες αντίστοιχα για τις γυναίκες),άλλοι πάλι θα πουν αυτοκίνητα και τέλος κάποιοι θα πουν όλα μαζί.Εντούτοις η αλήθεια απέχει πολύ από αυτό,αλλά κανείς δεν μπορεί να την κατανοήσει απλά διαβάζοντας ή ακούγοντας την.

Έχετε προσέξει ποτέ των τρόπο ζωής των πλουσίων?Αν όχι,παρατηρήστε τους λίγο και θα δείτε ότι όλοι τους έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό:υποφέρουν.

Από την άλλη έχουμε πολύτεκνες οικογένειες με 5 και 10 παιδιά,που ίσα-ίσα την βγάζουν και ζουν χωρίς άγχος για τίποτα.Τι κοινό έχουν αυτοί αναμεταξύ τους?Είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

Περίεργο έτσι?Τι είναι αυτό που προκαλεί αυτές τις αντιφάσεις,είναι άξιο απορίας,διότι αν μπορούσαμε να το εξηγήσουμε λογικά,με μαθηματική ακρίβεια όπως θα έλεγαν κάποιοι,θα είχαμε βρει *όλοι* το προσωπικό μας “κλειδί” για την ευτυχία.Αλλά αυτό δεν συμβαίνει διότι ο καθένας μας ορίζει το τι θα πει για αυτόν ευτυχία σύμφωνα με τα προσωπικά του βιώματα.

Υπάρχουν βέβαια και καταστάσεις και αισθήματα που είναι απόλυτα,και δεν υπάρχει μέση κατάσταση σε αυτά.

Θα πουν αρκετοί ότι δεν είναι όλοι οι έχοντες δυστυχισμένοι,και ούτε όλοι ι φτωχοί ευτυχισμένοι.Αυτοί όμως αποτελούν μια μειονότητα,και τίποτα άλλο πέρα αυτής.Βλέπετε,η τηλεόραση παίρνει μία οικογένεια πτωχών στην ύλη,πλούσιων δε στο πνεύμα,και τους παρουσιάζει σαν τους τελευταίους της Γης.Τους κατώτερους όλων.Εκείνοι όμως είναι ποιο πάνω από όλους εμάς που ζούμε μέσα στην άνεση και την πολυτέλεια.Εμείς κληρονομούμε τα υλικά,ενώ εκείνοι την Βασιλεία των Ουρανών…

Ο πλούτος δεν φέρνει κανενός είδους ευτυχία,και δεν υπάρχει τίποτα πιο πραγματικό από αυτό.Το μόνο που προκαλεί είναι ζήλια,εγωισμό και τσιγκουνιά.Και όλα αυτά είναι που εξασφαλίζουν την είσοδο κάποιου εις τα βάθη τη κολάσεως.Και θα παραθέσω τι ακριβώς είναι η κόλαση,για να μην φαντάζεστε φωτιές,βασανιστήρια κτλ…

Τι είναι η Κόλαση και Παράδεισος? Οι Πατέρες λένε, ότι όλα είναι ωκεανός αγάπης. Τους αμαρτωλούς ο Θεός τους τιμωρεί με το μαστίγιο της Αγάπης. Φαντάσου – ωκεανός αγάπης, όλοι αγαπάνε ο ένας τον άλλον. Εσείς κατά τη διάρκεια της ζωής δεν μάθατε να αγαπάτε. Κολλήσατε, και θέλετε να πατέ και εσείς εκεί- και τι θα κάνετε εκεί? Να και η κόλαση. Αιωνία βάσανα.

Continue reading...

Τα λόγια είναι περιττά,απολαύστε με,και μην τολμήσετε να πείτε ότι δεν είμαι κουλ!:P Τα νέα μου μαλλιά!!!

Continue reading...

Εγώ δεν είμαι στα αλήθεια φίλος με κανέναν, και ούτε μπορούσα ποτέ να λύνω των άλλων τα προβλήματα,

είναι μέγα λάθος που οι άνθρωποι έρχονται σε εμένα,

για αυτό και εγώ τους διώχνω  γρήγορα…

Εγώ είμαι φίλος μόνο με τα άστρα,

τα ψέματα των θνητών αιώνες ποία τα χόρτασα,

όταν πολέμησα για πρώτη φόρα τους δαίμονες,

ακόμη και με βοήθεια άλλων την μάχη έχασα…

Continue reading...

Όντας αμφισβητίας της θεωρίας της εξέλιξης του ανθρώπου εκ των μαϊμούδων,κορόιδευα πάντα ατούς που την υποστήριζαν.Εντούτοις,αναζητώντας την αλήθεια διαρκώς,βρήκα νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ναι μεν εξελιχθήκαμε από τους πιθήκους,αλλά όχι όλοι μας και όχι όπως πολλοί θα φανταζόσασταν… Από ότι φαίνεται,κατά την Δημιουργία υπήρχαν άνθρωποι,υπήρχαν και μαϊμούδες.Σε κάποια φάση λοιπόν τα είδη αναμίχθηκαν με τέτοιο τρόπο και συχνότητα,που δεν μπορούσε κανείς πλέον να ξεχωρίσει ποιος είναι ποιος!Εκεί περίπου ξεκίνησε η καθοδική πορεία του ανθρώπου…

Οι άνθρωποι από εκεί που περπατούσαν ελεύθεροι(σαν βόδια ελευθέρας βοσκής),άρχισαν να έχουν την επιθυμία να φτιάξουν ένα είδος κοινωνίας.Από ότι φαίνεται,ενώ στην αρχή εξουσίαζε όλα τα ζώα,από την στιγμή που άρχισε να γίνετε “ανάμικτος”(σαν το προφιτερόλ,με άσπρη και μαύρη σοκολάτα πχ)τα σαρκοφάγα ζώα το περνούσαν και αυτόν για ένα τιποτένιο πιθηκοειδές…

Σαν αποτέλεσμα βλέπαμε εκείνη την εποχή πολλά λιοντάρια να απορούν:”Γιατί άραγε αυτός ο πίθηκος έχει διαφορετική γεύση?Πότε θα ανακαλυφθεί η μουστάρδα επιτέλους?

Για να μην μακρηγορώ και σας αναλύω τι έγινε από την εποχή της Δημιουργίας μέχρι σήμερα,θα καταλήξουμε στο ζουμί:Οι μαϊμούδες εξελίχθηκαν πιο πολύ από τον άνθρωπο,και μάλιστα με τέτοιον τρόπο που κανείς δεν φανταζόταν.Έγιναν οι σημερινοί πολιτικοί μας!!!

Έχω μάλιστα και απόδειξη αυτού που λέω(ή μάλλον γράφω)

[img]

Επίσης γνωστό είναι ότι μιλάνε σε δική τους γλώσσα,την λεγόμενην “πολιτικήν” ή και “ξυλινην” κατά κόσμον,μία γλώσσα δηλαδή που χωρίς να καταλαβαίνεις τι εννοεί αυτός που ακούς,χειροκροτείς και είσαι έτοιμος να δώσεις και την ζωή σου για αυτόν…

Continue reading...

Lulz κυρίες και κύριοι,απλά lulz…!Λόγο,πάρα πολύ σοβαρών υποχρεώσεων(βαριέμαι δηλαδή) το site ετούτο δεν ανανεώνετε όπως θα έπρεπε.Τι άραγε έχει να πεί ο λαός και οι μάζες που θέλουν νέα κείμενα αλλά δεν τα βρίσκουν σε αυτό το site? Ρωτήσαμε 3 τυχαία άτομα και μας απάντησαν! Δήμητρα,ετών 22:

Θέλουμε νέο υλικό!Δεν αντέχω χωρίς την δόση ανανεωμένων άρθρων μου,έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία!Ναι,δεν αντέχω μακρία από το EmbrancesBlog!!!

Ελένη,ετών 7:

Βάλε πιο πολλά άρθρα και θα σου στείλω γυμνές φώτο μου! 😉

Κώστας,ετών 25:

Τι το site έχει να ανανεωθεί πάνω από μία εβδομάδα!?Oh shit!

[img]

Έρωτας στα χρόνια της σιλικόνης(όχι των βυζιών,των Η/Υ εννοώ…)

Continue reading...

Στην εποχή της πληροφορίας,μπορεί πλέον το κάθε ζουλάπι,το κάθε μπάζο και νοητικά στερημένο ον,να το παίξει έξυπνος ή και έξυπνη με διακυμάνσεις(βλέπε χρώμα μαλλιών) Ο τρόπος απλός:Χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο.

Έτσι λοιπόν και εγώ θα το παίξω έξυπνος και θα σας δώσω 10 συμβουλές,αναλόγος με το σε ποία κοινωνική κατηγορία ανήκετε!

Είσαι άνεργος?

Μπορείς πλέον να βρεις δουλειά άνετα μέσω του υπολογιστή και ύστερα να την φορτώσεις στον κόκορα(άλλο ένα κορόιδο,που νομίζει ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχει κάτι)

Έχεις δουλειά?

μπορείς να την χάσεις αν συνεχίσεις να βλέπεις τσόντες το Internet,καθώς επίσης και αν συνεχίσεις να μπαίνεις σε αυτό το site.

Είσαι στόκος?

Μπορείς να βρεις σοβά,τούβλα και μπογιά για να φτιάξετε έναν τοίχο μαζί με άλλους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εσένα.

Είσαι μαϊμού?

Μπορείς να παραγγείλεις μπανάνες από την Κίνα,οι οποίες ΔΕΝ ανατινάζονται.

Είσαι ξανθιά?

Μπορείς να παραγγείλεις καμουφλάζ(χρώμα μαλλιών δηλαδή)

Είσαι μόνος?

Δείξε την υποτιθεμένη εξυπνάδα σου γράφοντας κείμενα 4 παραγραφών στα διαφορά φόρουμ του Internet,μπας και ποτέ τα διαβάσει κανείς και κυρίως καμία και σου κάτσει…

Είσαι κοκκινομάλλα?

Έλα να κάνουμε άγριο σεχ…(όχι σεξ,σεχ!)

Έχεις μεγάλα μπαλκόνια?

Πάμε να πιούμε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι!

Εχεις μεγάλα πόδια,είσαι δηλαδή “αλόγα”?

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω που να βρεις πέταλα…

Αρχίζει το όνομα σου από Νι και τελειώνει σε κη?

Αυτοκτόνα…

Continue reading...