Μετά από μία μακροχρόνια έρευνα 30 δευτερολέπτων,κατανόησα ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια αυτού του σύμπαντος.Πως οι Κρητικοί αποκτάνε παιδιά!Και μάλιστα,συνέλαβα το μυστήριο ετούτο σε 3 αποκαλυπτικές φωτογραφίες!Και για καλή σας τύχη,σας τις παρουσιάζω…

fguy1.jpgfguy2.jpgfguy3.jpg

(Κατα σειρά…Προσεύχονται,ζαλίζονται και πέφτουν,γεννάνε…lulz.)

Continue reading...

Είναι προτιμότερο να σε καταδυναστεύουν τα πάθη,να είσαι μεθυσμένος και πονεμένος με καρδιά ανοιχτή προς όλον τον κόσμο,δεχόμενος τις αλήθειες τις κάθε στιγμής και του αιώνιου παρόντος,παρά να τα έχεις όλα και να έχεις καρδιά κλειστή απέναντι στον συνάνθρωπο σου και νεκρή στην φύση της.

love_at_heart.jpg

Continue reading...

Οκ,έγινε της πουτάνας και τα έχασα όλα,τρεις μήνες τώρα.Υλικό σχεδόν 5 ετών.Έχω κάτι αρχαία αντίγραφα και θα ανεβάσω ότι μπορέσω αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το site θα αλλάξει ριζικά πλέον,σε μία καλύτερη κατεύθυνση.Θα τα δείτε και μόνοι σας.:) shit.jpg

Continue reading...

Λόγια αγάπης δεν θα σας πω… ..γιατί δεν τα αξίζετε.Σαν σήμερα θα θυμάστε τον καιρό,και θα καταρέουν τα ψέυδη σας.

Και καμία αυταπάτη μην τρέφετε:Όλες οι αμαρτίες σας θα πληρωθούν,δια του δικούς σας αίματος και των παιδιών σας.Άνωμοι είσθε,και να αλλάξετε δεν θέλετε.Οι φιλάργηροι τα πάντα θα χάσουν και στο τέλος και την ψυχή τους.

Οι πόρνοι την σάρκας του θα καταραστούν από μόνοι τους,και πόνος σε αυτήν θα πέσει.Οι μέθυσοι θα πνιγούν σε μιά στιγμή που έτοιμοι δεν θα είναι,και τώρα θα σας πω για τα δύο που θα καταστρέψουν τον κόσμο αυτόν.

pain.jpgΤον εγωισμό και την υπερηφάνεια.Τον πατέρα και την μητέρα των ανθρωπίνων κακών.Οι εγωιστές θα τα χάσουν όλα,και με μανία σαν σκυλιά λυσσασμένα θα τρελαθούν προσπαθώντας να τα κερδίσουν όλα πίσω αλλά σε τοίχος μεγάλο θα πέσουν.Και το τοίχος αυτό,υπερηφάνεια ονομάζετε.

Και τούτα τα δύο μαζί πάνε και θερίζουν τις καρδίες όσων εκεί κατοικούν.το μέν πρώτο σε καίει,το δε δεύτερο δεν σε αφήνει να ζητήσεις νερό…

Continue reading...

Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι άλλοι,ή τι σκέφτονται οι γυναίκες.Καθώς βλέπω τον εαυτό μου μέσα απο τα χρόνια,κατάλαβα ότι το να μάθεις τι θα πει να είσαι άντρας,και πραγματικός σε όλα σου,ειλικρινείς απέναντι στον εαυτο σου,είναι μια διαδικασία που πάει κόντρα σε ολο τον κόσμο,μια διαδικασία που ανακαλύπτεις κομμάτι αοσυ συνεχεια μεχρι να πεθάνεις και τέλος μια μάχη που δίνεις κυρίως με τον εαυτό σου…

demon_knight_by_deviantnep.jpg

Αυτά είναι όσα έμαθα εγώ,και ίσως κάποια σας χαλάσουν..ιδίως τις φεμινίστριες!:Ρ

1)Ο καλύτερος τρόπος να βρεις γκόμενα είναι να έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.Κυνηγώντας γυναίκες ,χωρίς να έχεις κάνει την δική σου ,προσωπική αναζήτηση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα και αν φέρει δεν θα είναι μόνιμο ή σταθερό.

2)Όλοι ελκύονται από μια δυναμική προσωπικότητα.Μεταξύ δύο επιλογών,να κάνεις κάτι ή να μην το κάνεις,προτίμησε του να το πράξεις.Η κάθε εμπειρία είναι σημαντική,αλλά να προσέχεις τι διαλέγεις.

3)Μην απολογήσαι για τις επιλογές σου.Σε κανέναν,ούτε φίλο,ούτε γυναίκα.Οι επιλογές σου είναι που σε διαμορφώνουν μέρα με την μέρα και σε κάνουν ξεχωριστό.

4)Αποδέξου την γνώμη των άλλων με ανοιχτή και ειλικρινείς καρδιά,αλλά επέλεξε εσύ τον δρόμο που θα βαδίσεις.Ποτέ μην αποποιήσε των ευθυνών σου για τις πράξεις σου.

5)Απόλαυσε την ζωή όπως είναι,με όλα της,καλά και κακά.Είναι ταξίδι,όχι αγώνας για το ποιος θα βγει νικητής.

6)Αγάπα όλα όσα είναι γύρω σου,και πέρα από όσα βλέπεις.Αγκάλιασε τον κόσμο με όλο σου το Είναι.

7)Μην κρύβεσαι πίσω από τοίχους προσπαθώντας να προστατέψεις τον εαυτό σου.Όχι μόνο δεν θα καταφέρεις τίποτα,αλλά θα απομακρύνεις και όσους θέλουν να σε πλησιάσουν.

8)Γίνε καλύτερος,όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για όλους γύρω σου.Παραδειγμάτισε τους,χωρίς να τους κρίνεις.

9)Χαμογέλα.

10)Μην ντρέπεσαι για τις σκέψεις σου.Αποδέξου όλα τα επίπεδα τους ψυχισμού σου,ακόμη και τα πιο σκοτεινά.Όλοι τα έχουν αλλά μόνο κάποιος ολοκληρωμένος κατανοεί την θέση τους στον εσωτερικό του κόσμο.

11)Όταν αγκαλιάζεις,φιλάς ;ή πηδάς την γκόμενα σου,κανε το γιατί απολαμβάνεις αυτό που είναι η ίδια.Όχι αυτό που θα ήθελες να γίνει.

12)Μην ελπίζεις σε δήθεν ολοκληρώσεις στόχων κτλ.Επί της ουσίας τίποτα στην ζωή δεν έχει τέλος και τίποτα δεν ολοκληρώνετε πραγματικά.Όσο ζεις κάτι πάντα θα είναι ημιτελές.Πάντα θα έχεις λογαριασμούς και πάντα θα έχεις υποχρεώσεις.Είτε είναι γυναίκα,είτε είναι ερωμένη,είτε είναι παιδί και εγγόνια.

13)Φρόντιζε το σώμα σου,διότι είναι ναός τους πνεύματος σου.Αλλά μην γίνεις σκλάβος αυτού και των ηδονών που σου προσφέρει,όχι όταν δεν έχεις που να τις κατευθύνεις,δηλαδή σε κάποιο πρόσωπο που ξεχωρίζεις.Αλλιώς θα γίνεις σκλάβος αυτού,όχι αφέντης, και θα μπεις σε έναν κύκλο που δεν τελειώνει.

14)Ξεχνά το παρελθόν αλλά και το μέλλον.Ζήσε την αιώνια στιγμή,δίνοντας σε όλους το δώρο σου,το χάρισμα σου καθώς με ανοιχτή καρδιά αποδέχεσαι τα δώρα των άλλων.

15)Στάσου σαν λέοντας για να προστατεύεις ότι αγαπάς.

16)Στάσου σαν ιππότης για να διεκδίκησε ότι θες πραγματικά.

17)Στάσου σαν ποιητής για να σαγηνέψεις.

18)Στάσου σαν εραστής για να κολάσεις.

19)Στάσου σαν ο εαυτός σου σε όλη του την δόξα,όταν κάνεις επιλογές που θα αλλάξουν την μετέπειτα πορεία σου,είτε είναι καλές είτε είναι κακές.

20)Μην κρατάς τίποτα πίσω.Φανέρωσε τι είσαι και μην ντρέπεσαι για αυτό.

21)Οι αδυναμίες σου είναι που σε κάνουν ξεχωριστό.

22)Οι δυνάμεις σου δεν θα έχουν όρια,όσο υπάρχει πίσω από αυτές σκοπός…

Continue reading...

Είμαι θεός γεμάτος ψέμα που ποθεί να σε κάψει,στήνω παρελάσεις με απολαύσεις και πάθη!Είμαι ένας θεός κλειδωμένος σε μπουντρούμι από τους ανθρώπους, σακάτης…αυτό που οι άνθρωποι ονομάσατε αγάπη! Έτσι ξεκίνησε τον διάλογο του ο δεύτερος σκοτεινός θεός της Αβύσσου της Ντις.Και ο Μέγας δεν μίλησε.Και ο συνέχισε εκείνος…

trlcb.jpg

Οι άνθρωποι ακούτε την αγάπη χωρίς να την κατανοείτε.Αισθάνεστε το πάθος,κρατώντας μόνο την ηδονή.Μιλάνε ποιητικά ενώ είστε ψεύτες.Χαζεύετε,δήθεν ερωτευμένοι,ενώ η σάρκα σας απλά είναι πυρωμένη και θολώνει το μυαλό…

Είστε τα όντα εκείνα που δεν αντιλαμβάνονται την θνησιμότητα τους και πιστεύουν ότι θα είναι αθάνατα,ελπίζουν σε επόμενες και προηγούμενες ζωές πάνω στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους και την έλλειψη στόχου ζωής και προσήλωση σε αυτόν.

Οι Ουρανοί σας τα προσέφεραν όλα!Μα όλα!Και επιλέξατε το χώμα….μόνοι σας δέσατε τον εαυτό σας σε αυτήν την γη!…είπε με μανία και σώπασε.

Continue reading...

Και τότε με ρώτησε γιατί έκλαιγα και εγώ απάντησα, γιατί δεν μπορώ να αισθανθώ.

Και με ξαναρώτησε η μικρή εκείνη πριγκίπισσα,γιατί δεν μπορείς?

Και σώπασα… Με σιγανή φωνή είπα,σαν να μην ήθελα να με ακούσει ο Θεός Θεών,γιατί είμαι ματαιόδοξος.

al_magnus_03.jpg

Continue reading...