Πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να μπορείς να χαμογελάς,να σκέφτεσαι σαν παιδί ακόμη και αν σε λένε ανώριμο,να ερωτεύεσε και να αγαπάς.Όχι γιατί πρέπει,αλλά γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ.

Facebook-Covers-004

Continue reading...

Σαν βάθος ψυχής,είσαι κάτι άπειρο.Αν αυτή την στιγμή χαλαρώσεις και αφήσεις το πνεύμα σου να ποθήσει και να ονειρευτεί,δεν θα έχει τέλος,ούτε αρχή αυτό που θα θελήσεις.

Παρόλα αυτά,όλα όσα κάνεις και ζεις,ακόμη και η απειρότητα σου είναι ένα απλό κύμα μπροστά στο άπειρο της αγάπης που μπορεί να βγει από μέσα σου.
Αρκ ει να δεχτείς,να αγαπήσεις,να ανοιχτείς ακόμη και αν σε πονέσει και σε κάνει να αποτύχεις σε άλλα.

Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι δεν ζεις την πληρότητα σου,την αγάπη που δεν είναι αμοιβαία και τα δώρα της ζωής στην καθημερινότητα σου,και δεν ξέρεις γιατί.Η πραγματικότητα είναι οτι ξέρεις:Φοβάσαι να ανοίξεις την καρδιά σου,την σκέψη σου προς τα έξω στον κόσμο και θέλεις να ζήσεις ασφαλής μέσα σε ένα μπαούλο..και αυτό δεν γίνετε.

quote-Michael-Jordan-i-can-accept-failure-everyone-fails-at-89695

Στο μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας αυτής,ξέρεις ότι η ευτυχία που ζεις,τα χαμόγελα δεν είναι πραγματικά.Μπορείς καλύτερα και το θέλεις,το ξέρεις.Μπορείς να αγαπήσεις πιο πολύ από ότι η σχέση σου σου επιτρέπει,να είσαι πιο έξυπνος και αποτελεσματικός από την καριέρα που επέλεξες..

Φοβάσαι να υποφέρεις και εκεί χάνεις το παιχνίδι.Άφησε λίγο τον πόνο να σε αγγίξει με καρδιά ανοιχτή και θα κατανοήσεις ότι μόνο έτσι μπορείς να λαμβάνεις την ολότητα,την αγάπη,την κατανόηση και να ελευθερώσεις την καρδιά σου..

Continue reading...

Για μία γυναίκα,το να ανακαλύψει την πιο βαθειά μορφή του έρωτα και του σεξ,πρέπει να εμπιστευτεί τον σύντροφο της πιο πολύ από τον εαυτό της.

10325727_346024932215065_6646848537395166606_n

Ως γυναίκα,μπορεί κάποια να γευθεί πράγματα που ένας άντρας δεν μπορεί:Κύματα πάθους,το ένα μετά το άλλο,απόλαυση υποταγής και δόσιμο στην αγκαλιά κάπου που μπορεί να την ταξιδέψει όχι μόνο σωματικά και ερωτικά αλλά και ψυχικά σε σκέψεις και αισθήσεις που προάγουν την ολότητα.

Όμως σπάνια είναι έτσι.Οι γυναίκες το ξέρουν και οι πιο πολλοί άντρες το αγνοούν:Ο έρωτας και το σεξ μπορούν πάντα να βελτιωθούν.Με έναν απλό τρόπο..λύνοντας τα “κουμπιά” ου δένουν τον άλλον.Με την θέληση.

Για να ανοιχθεί μια γυναίκα σεξουαλικά,πρέπει ο άντρας δίπλα της να θέλει να βελτιωθεί,αλλά κυρίως να μπορεί να αγγίξει την καρδία της,να την ελευθερώσει ψυχικά εγκάρδια,νοητικά,σωματικά και να την κάνει να ταξιδέψει και να “χαθεί”. Όχι όμως αναγκαστικά επειδή πρέπει …αλλά επειδή θέλει.Η γυναίκα το νιώθει,πάντα.

Το βαθύ,παθιασμένο,ερωτικό σεξ,έχει πάντα το στοιχείο του ανδρισμού και της θηλυκότητας μέσα του.Ο ανδρισμός είναι μια συνειδητότητα που δίνει μια κατεύθυνση και ροή και το θηλυκό στοιχείο είναι εκείνο της ζωής που σε κάνει να το ποθήσεις,να το απολαύσεις και να το ζήσεις στην πληρότητα του…χωρίς ντροπή.

Continue reading...

url11

Πως θα ένιωθες και τι θα έκανες αν ήσουν ατρόμητος και χωρίς φόβο,αν σου δινόταν η ευκαιρία να ζήσεις την ζωή σου εκπληρώνοντας τις πιο βαθιές επιθυμίες της καρδιάς σου?

 

Σαν μια πράξη αγάπης που δεν ορίζετε ούτε περιορίζετε,ίσως θα ήθελες πολύ να δημιουργήσεις ζωή και να γίνεις πατέρας ή μητέρα. Ίσως πάλι γινόσουν ένας πολιτικός που θα βοηθούσε φτωχούς και αδικημένους,αλλά και ένας μεθυσμένος από έρωτα ποιητής,ελεύθερος να γράφει πάντα για όσα αισθάνεται χωρίς να νοιάζεται για το πως και το γιατί…

 

Η Αγάπη κινεί τον καθένα μας διαφορετικά.

Αυτό που η Αγάπη κινεί,είναι η πραγματική σου μοίρα,ο πραγματικός εαυτός που φοβάται να βγει γιατί θα τον κρίνουν. Όταν όμως δεν φοβάσαι η Αγάπη νικάει,υπερισχύει και σου φανερώνει ότι η κάθε μοναδική μέρα είναι ένα άνθος των χαρισμάτων σου,και εσύ τα μοιράζεσαι με την οικογένεια σου,με φίλους με αγνώστους και όλον τον κόσμο.

Τότε ζεις πραγματικά.

 

Continue reading...

Ζωή που ζούμε για τον σκοπό της απόκτησης εμπειριών και μόνο,είναι μισή ζωή,πιεστική,μοναχική,ανασφαλής και εν τέλι δεν θα σε γεμίσει ποτέ αφού η κάθε εμπειρία είναι σύντομη και όπως εκείνη την στιγμή έρχεται έτσι και χάνετε σε ένα ρεύμα αέρα παίρνοντας μαζί της και την ελπίδα.Και η καρδιά σου θέλει και άλλο…αλλά δεν έχεις.url

Έτσι ξεκινάς να ζεις και να επαναλαμβάνεις τις ίδιες ανούσιες πράξεις σου.

Continue reading...

Οκ,βαριέμαι,θα βάλω κάτι με ελέφαντες.(όχι δεν ενοώ την αδερφή σου,αυτή είναι φάλαινα)

elephant1

Τι γκαντεμιά είναι αυτή?Μόλις κατέστρεψα το φοβερό μου αρθράκι με οφθαλμαπάτες που ΔΕΝ έιναι ελέφαντες…τι ψυχή θα παραδώσω???Νιώθω τύψεις!:P

Σε γενικές γραμμές οι οφθαλμαπάτες,είναι γαμάτες.Όλα τα μπάζα μπερδευόντε από αυτές,ενώ τζάμι τύποι σαν εμένα μπορούν να πουλήσουν μούρη σε γκομενάκια,και να το παίξουν χαλαροί και έτσι.

Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που απλά δεν βγάζουν νόημα,ένα από αυτά και ο ελέφαντας μας.

Πόσα πόδια έχει?Μήπως πέντε ή είναι τρία?Έχω υποψίες ότι δεν έχει καν πόδια!

Βασικά δεν νομίζω να ενδιαφέρετε κανείς,εγω ένα ξέρω:Ότι 4 πόδια προφανώς δεν τους φτάνουν,και προσπαθούν και αυτοί να αποκτήσουν όσα ποιο πολλά μπορούν οι καημένοι!Βλέπετε,οι ελέφαντες είναι αργοί,χοντροί και το μόνο νόημα στη ζωή τους,είναι να πιάνουν δουλειά σε Τσίρκα.Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έχουν και την απαίτηση να παίρνουν σύνταξη όταν γεράσουν,αλλά ευτυχώς τους κάνουμε ελεφαντόδοντο και λύνουμε ο πρόβλημα μία και καλή!

Να και μία άλλη οφθαλμαπάτη που έκανα για εμένα:Πόσα πόδια έχει αυτός ο ελέφαντας?

elephant2
Ναι σοφά μου πλάσματα,καλά το μαντέψατε:Κανένα.Αναγκάστηκα να του τα κόψω για να μην μπορέσει να με ποδοπατήσει όση ώρα τον ψήνω αργά και βασανιστικά ζωντανό.Εγωιστή ελέφαντα,εγώ για το καλό σου ήθελα να σε φάω,ώστε να μην κάνεις την κοτσάνα και παντρευτείς και έχεις και παιδία,να προσέχεις!

Να και μία τελευταία οφθαλμαπάτη και όποιος βρει τι είναι ας στείλει μέιλ να τον κάνω διάσημο!!ιδίως αν είσαι γκομενάκι,με σουτιέν 3+βασικά και άντρας να είσαι ο ίδιο μου κάνει.Σουτιέν νούμερο 3+ να έχεις και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!)

Τι απεικονίζει η παρακάτω εικόνα?

up_yours

Continue reading...

connection-main

Τα λόγια μου ήταν πάντα για εσένα μια γεμάτη αγάπη προσευχή ,
καθώς πλησίαζα το δικό σου κλειστο παράθυρο,
μα εσυ με έδιωχνες εξω στη βροχη …μου ελεγες τι θελω μαζί σου αφου μου ανοικει το άπειρο,
και τότε έγω σαν μικρό παιδί,
κουλουριαζόμουν και πόναγα,σαν Εκείνον τον κατάδικο…

Continue reading...

Θυμάμαι ήμουν αλαζόνας και δια των χαρισμάτων που μου έδωσε Εκείνος,προκαλούσα τους πάντες και ήθελα να γευτώ και να “δαγκώσω” τα πάντα και τους πάντες ,σαν ένας λαίμαργος λέοντας..

Εκείνο το βράδυ μπήκαν σε ένα από τα μέρη που οι άνθρωποι έπιναν και μεθούσαν,προκαλώντας για άλλη μαι φορά την τύχη μου και τον κόσμο.Διέκρινα τον πιο μεγαλόσωμο εκεί μέσα,καθισμένο άλλα ντυμένο με κουρέλια,μόνο του σε μία γωνιά.Κανείς δεν του έδινε σημασία,άλλα εγώ ήξερα…
Χωρίς να πω τίποτα τον πλησίασα και το χτύπησα.Πολλές φορές.Μα εκείνος δεν κουνήθηκε καθόλου,μέχρι που σηκώθηκε και τότε όλοι διέκριναν το ποιος και τι ήταν.

1758546-whitebeard___one_piece

Μου αρέσεις μικρέ.Είσαι τολμηρός” είπε.Και συνέχισε… “θες να δεις και να ταξιδέψεις σε όλους τους κόσμους και να ανακαλύψεις μυστήρια που λίγοι έχουν δει,άλλα ξέρεις ότι με την τωρινή σου δύναμη δεν θα τα καταφέρεις.Ταξίδεψε λοιπόν με το όνομα μου,και θα ξέρουν όλοι ότι είσαι δικό μου παιδί.”

Αυτά τα λόγια μου είπε,και βγήκαμε και οι δύο έξω.Εκείνος κίνησε προς τα δεξιά και εγώ αριστερά.Θα συναντιόμασταν σε 12 χρόνια,στην γραμμή που σκίζει στα δυο το μεγαλύτερα βουνό του κόσμου.Ώρα να κάνω την γη να σειστεί κάτω από τα πόδια μου σκέφτηκα,και να αλλάξω την ιστορία του κόσμου…

Continue reading...